WAAROM SHOPPEN BIJ

MIJN BIKKEL THE HOME COLLECTION?

CADEAUS VOOR JE HUIS, JE TUIN EN JE LIEVE DIERENVRIENDJE

Omdat wij die speciale items voor je vinden, die net even anders zijn, met een hoge 'happiness factor'!

In onze collectie vind je onder andere home decoration zoals luxe lampen, bijzettafels, tekstborden en natuurlijk heel veel (honden)deco items, trendy mode items om jezelf of een ander mee te verwennen, een kleinschalig aanbod, met liefde uitgezocht! Bijzondere items van hoogwaardige kwaliteit en van erkende merken. Door onze voorliefde voor dieren (en specifiek honden) hebben wij ons gespecialiseerd in het vinden van mooie home deco van onze viervoeters. Een diverse en speciale collectie! Met daarnaast ook voerbakken, tekstborden etc.

Kortom: www.mijnbikkel.nl verkoopt met persoonlijke aandacht uitgezochte artikelen, een selectief aantal. Dit omdat voor de massa er al 'massa's' websites beschikbaar zijn. Wij focussen ons op een beperkt assortiment, waar je 'altijd' kunt slagen voor een cadeau voor jezelf of je (honden)vrienden.

De shop is echter niet het enige waar het bij Mijn Bikkel om draait. Het gaat ook over de verhalen van onze lieve labrador Bikkel en zijn vriendjes die wij graag met jullie delen, hier en op onze FB-pagina. Zo hebben we onlangs The Dog of Holland 2018 georganiseerd en met kanjers van winnaars afgesloten.Kijk gerust bij onze vlogs en video's :-) bij 'Over ons'.

Check regelmatig onze interessante aanbiedingen! We hebben bijvoorbeeld ook op Facebook regelmatig Like & Win acties.

Alvast bedankt voor jullie betrokkenheid bij ons bedrijf, elk jaar groeit onze community groter, het geeft ons groot plezier!

Heb jij nog tips hoe wij de beste shop kunnen worden? Welke items mis je in onze collectie?

Laat het ons weten en mail naar info@mijnbikkel.nl.

Liefs,

Mijn Bikkel

HET ONTSTAAN

Voorliefde voor dieren, maar ook voor mooie nieuwe design in fashion en home decoration, items waar je met plezier naar kijkt, of dat nu voor jezelf is of voor je trouwe viervoeter of voor vrienden... dat is wat wij willen aanbieden aan onze klanten.

Vooronderzoek hebben we gedaan door op kleine schaal onze producten aan te bieden en te inventariseren wat het nu is wat ons (en/of onze four legged friends) nu blij maakt. Welke artikelen zorgen ervoor dat als je er naar kijkt of ze aanraakt, dat je ze wilt hebben om ervan te kunnen genieten?


Kwalitatief sterke artikelen met onze eigen personal touch en speciale items waar je happy van wordt. Een happy lifestyle shop met artikelen voor jou, je (t)huis en je lieve dierenvriendje!

Daarnaast zijn we steeds op zoek naar interessante vintage en antieke items
die in de huidige interieurstijlen iets
aparts toevoegen, niet iets dat iedereen al heeft!

DE INSPIRATIE

Mijn Bikkel, ja, dat is hem, de knappe lieve kerel op veel foto's op de website.


Het begon met het creatief uiten van Bikkel gebrand op steigerhout, of gegraveerd in de houten lijst van een spiegel, of als decoratie in een prachtige fotolijst... En hij blijkt geliefd en herkenbaar en een reden om terug te komen voor nog zo'n leuk speciaal item. Daarnaast staat hij voor dezelfde USP's (Unique Selling Points :-) ... lief, stoer, vrolijk en zacht... en als belangrijkste: je wordt blij als je naar hem kijkt! Deze USP's staan ook voor de items in onze webshop en zullen staan voor het geven van een goed gevoel!

HAPPINESS

De zoektocht naar juist die speciale items met een hoge 'happiness factor' is een plezier om te mogen doen. Ok en wat doet ons nu goed voelen, waar willen we onszelf nu mee verblijden? Wij zijn van start gegaan en komen met onze met persoonlijke aandacht uitgezochte artikelen, een selectief aantal, omdat voor de massa er al 'massa's' websites beschikbaar zijn.
Wij willen ons focussen op een beperkt assortiment, waar je 'altijd' kunt slagen voor een cadeau voor jezelf of je vrienden. Ook willen we altijd een aantal artikelen aanbieden die je niet overal vindt of die net anders zijn als de artikelen in de mainstream.

Lamp By Mooss

Al met al, de start van een happy lifestyle shop met aan jullie de vraag: wat zie je graag in onze winkel, wat maakt je blij?

Mail ons jullie inspiratie en input via info@mijnbikkel.nl.

KLANT TEVREDEN


Dat is ons motto en daar hebben we jullie voor nodig. We streven naar 100% klanttevredenheid! Laat ons weten of en zo ja hoe we nog verbeteringen of nieuwe ideeen kunnen verwerken!

Mailen kan via info@mijnbikkel.nl