OVER ONS - OVER MIJN BIKKEL

'THE HOME COLLECTION'

HOME AND GARDEN TRENDS AND DOG STUFF

We zoeken die items waarvan wij denken dat jullie die zoeken en die iets toevoegen aan het huidige bestand van shops op internet. Met name door de beleving. Je kunt met grote regelmaat aanvullingen en wijzigingen verwachten in de webshop en zullen we jullie hopelijk verrassen met nieuwe mooie artikelen!

Wat onze producten uniek maakt, is het feit dat wij onze items persoonlijk stuk voor stuk uitzoeken. Letterlijk! Vandaar ook dat we soms artikelen hebben waar er maar één of een paar van bij ons verkrijgbaar zullen zijn. De Home & Garden collectie ontwikkelt zich vloeiend met de trends mee. We vullen de collectie aan met nieuwe kwalitatief mooie artikelen uit binnen en buitenland.
Daarnaast hebben we ook een aantal hand made artikelen met de persoonlijke Mijn Bikkel touch en binnenkort zelfs ons eigen merk op de markt: Mijn Bikkel The Home Collection!

Mijn Bikkel wil graag - als een trouwe labrador :-) - een band met jullie opbouwen. En daarom staan we meer dan gemiddeld open voor feedback en ontvangen we graag ook jullie ideeën en wensen voor onze webshop. De website en shop wordt een heerlijke markt om digitaal 'door heen te struinen'. Lekker shoppen tussen het afwisselende aanbod, waar wekelijks nieuwe trends aan worden toegevoegd. Even neuzen om te zien wat wij nu weer voor jullie hebben uitgezocht. Daarnaast kunnen we naar wens soms ook nog items persoonlijkaanpassen, voel je in ieder geval vrij om daarnaar te vragen! En omdat de artikelen ook zeer geschikt zijn om cadeau te geven, hebben wij cadeauverpakkingen beschikbaar.

We hopen dat jullie je thuis voelen in de sfeer van Mijn Bikkel, gestart vanuit liefde voor creativiteit en geïnspireerd door mijn lieve labrador, Bikkel ;-). Die als een rode draad door de site 'heen loopt' en die uiteraard het model is, waar het dog stuff betreft. We zijn altijd op zoek naar leuke aparte artikelen voor onze lieve viervoeters. Bijvoorbeeld home decoration, lekkere kleden of mooie kussens, maar ook leuke halsbanden en riemen en sieraden.

Als je van onze acties en nieuws op de hoogte wilt worden gehouden, klik dan hier en laat je gegevens achter en wij informeren je graag!

Liefs,


Mijn Bikkel